07-10-06

Fijne dag

Wat een fijne dag! Al hoewel ik alleen was, had ik het erg naar mijn zin.

Gratis binnen met een kaartje aangeboden door het openbaar vervoer, anders 8. Daarmee kon ik me dus al iets veroorloven!

Eerst stapte ik naar de stand van Amerone, voor er te veel volk was, om onze blogvriendin goede dag te zeggen. Die eerste ontmoeting viel ook weer goed mee.

Dan weer wat verder gekeken. Aan de gespecialiseerde lingeriezaak Rebecca, liet ik mij verleiden door een gepast ensemble, beha en slipje. Ik hield het meteen aan want zo zat alles beter op zijn plaats. Mijn moraal zat hoog.

En zo  wandelde ik verder langs de exposanten. Het salon is veel veranderd met de jaren. Het ziet er nu veel beter uit.

Ik kocht ook een heleboel dweilen en vodden, om het huis netjes te houden. Ik weet niet wanneer dat allemaal versleten geraakt.

Ik deed mee aan de wedstrijd voor de foto van volgend jaar voor het voedingssalon. Morgen meer hierover dan kan je de foto op internet zien, hahaha. Je kunt er zelfs zegels mee laten maken bij de post.

Daar stond juist de winner van verleden jaar met zijn vrouwtje, naast mij.

Intussen gekeken wat ik zou eten. Ik koos voor een boterham met grill ham bij St. Hubert, met een glaasje bier. Dat smaakte! Zo rijkelijk bedient, een echte aanrader.

Even blijven staan bij de mensen van het Brussels openbaar vervoer, om wat inlichtingen te nemen. Ik had mij namelijk laten zeggen dat je zo een oude tram kon huren voor gelegenheden. Je weet maar nooit, voor een 20 à 30 bloggers samen?

Dat deed ik ook bij De Beukelaer waar ik hun Elexir d’ Anvers proefde. Proeven, moest eigenlijk niet, want wie kent dat drankje niet? Als kind mochten we daar ook eens aan nippen met Nieuwjaar. Daar doen ze ook geleide bezoeken, met degustatie. Ook een idee voor een gezellige samenkomst.

Bij de lijm wat staan kijken. Die lijm heb ik ook in huis, heel goed product. Toen ik die man vertelde dat er soms toch iets was die zich niet lijmen wou, zei hij om te schertsen, langs zijn neus weg: “Ja, gebroken relaties kun je moeilijk terug aan een zetten.” Hij dacht dat ik niet begreep wat hij zei maar mijn antwoord kwam vlot:”dan maar een nieuwe nemen hé.” Waarop we alle twee hartelijk in de lach schoten.

Dan nog eventjes bij Amerone staan keuvelen.

Nog een koffie en terug naar huis. Het weer was intussen schitterend. Blij als een kind ben ik nu aan het genieten van de documentatie die ik meebracht.

heyzel 003kl

Nu nog wat voeding hier op tafel brengen, anders zou mijn goede dag wel eens slecht kunnen aflopen...

Commentaren

Lieve Emmy vond het heel tof jou te leren kennen, liefs viv

Gepost door: viv | 07-10-06

Reageren op dit commentaar

:-) dan heb je een heel gezellige dag gehad blijkbaar !!!
maak er nog een fijne avond van hé Emmy
en voor straks alvast een goeie nachtrust
groetjes

Gepost door: Borriquito | 07-10-06

Reageren op dit commentaar

ja heb je inderdaad een gezellige dag gehad.
Nog een fijne avond.
groetjes xxx

Gepost door: luky | 07-10-06

Reageren op dit commentaar

Hallo! Je had ook weer een "gevulde" dag Emmy!
Ik zie dat je ook de oude piano wegdoet, dat deden wij ook jaren terug, ik was de enige die er "iets "van kon, van in mijn normaalschooltijd, wie niet kon zingen, moest een instrument kunnen bespelen. Dus..veel aanleg had ik niet ,'t was van moeten! Dus...weg de piano! En plaats voor iets anders!
Nog een prettige zondag!

Gepost door: wina | 07-10-06

Reageren op dit commentaar

Gezellig dagje! En Viv ontmoet...wat leuk! :-)
Je had die man wel tuk hè, die van de lijm! hahahaha! Die dacht dat hIJ gevat was hahaha! Maar jij kon er óók wat van! :-)))
Welterusten Emmy en tot morgen hè!
Groetjesssssssss!

Gepost door: mizzD | 07-10-06

Reageren op dit commentaar

Goede morgen Emmy Zier ernaar uit dat je gisteren een plezante dag hebt gehad, maar ja is toch beter dan een ganse dag thuis te moeten zitten he.
En vandaag kan je ook weer de deur uit maar dan om te gaan stemmen en of je dat ook zo plezant zal vinden is nog een andere vraag :-)
Prettige dag in elk geval, groetjes

Gepost door: Etienne | 08-10-06

Reageren op dit commentaar

Emmy dat zag er een mooi dagje uit .
Een fijne zondag ,ik ga eerst nu mijn plicht vervullen en mijn stem uitbrengen .....muzikale groeten Tilly

Gepost door: Tilly | 08-10-06

Reageren op dit commentaar

Hallo Emmy, ja een leuk en interessant dagje als ik dit zo lees. Dit kunnen ze jou ook niet meer afpakken hé. Nog een fijnen zondag en tot blogs.

Gepost door: Lucretia | 08-10-06

Reageren op dit commentaar

:-) een hele fijne zondag je toegewenst Emmy
groetjes

Gepost door: Borriquito | 08-10-06

Reageren op dit commentaar

voedingsalon hey emmy, het leek daar tof op het voedingsalon; ik ga donderdag, zal kijken naar je foto. groetjes

Gepost door: emily | 09-10-06

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.