23-09-06

Inktvlek 2

Uitgaan, dat zat er bij ons thuis niet in. En als dat toch eens gebeurde, bij een schoolbal of zo ging mijn vader mee. Bij zo een gelegenheid bleef ik niet als een muurbloempje zitten natuurlijk. Danste ik twee keer met dezelfde, dan stond mijn vader bij het einde van de dans, bij die jongen om hem te laten zien dat het zo meer als genoeg was.

Als ik ergens alleen ging moest ik om middernacht thuis zijn.

Later (1963)toen ik in Brussel werkte, mocht ik om de twee weken naar huis. Op een van die weekends ging ik uit met mijn vriendin en een vriendje. Deze had al een auto en werkte ook in Brussel. We vroegen hem om naar Brussel te rijden want ik had daar iemand leren kennen (mijn ex-man) en zo zouden we samen uitgaan. Het werd een toffe avond! We bezochten een paar dancings en bars, en we dronken ook wat teveel. De uren vlogen voorbij. Opeens, was het vier uur en die vriend was helemaal niet meer in staat de auto te nemen om ons terug te voeren. Daar stonden we dus…

“Geen zorg” zei hij” ik ga een taxi bestellen en stuur jullie zo naar huis”. Na een paar taxistations bezocht te hebben vond hij toch een vriend die het deed. Intussen was het al 5 uur ’s morgens.

Om zeven uur stonden  we in Knokke , toen begonnen we pas te bedenken wat we thuis gingen zeggen. Ik zou zeggen dat ik bij haar geslapen had, alhoewel ik nog nooit ergens bleef slapen.

Het akeligste, nu zeggen we wel het grappigste, was dat mijn vriendin erop stond dat ik zou laten zien aan haar vader(ze had geen moeder meer) dat ik bij haar was. Ze trok me mee naar binnen en boven aan de trap stond het grote bed met haar vader. Ik was bang en smeekte haar hem niet wakker te maken, hij had immers toch niets gemerkt. Zij stond daar te roepen en te schudden aan haar vader, met de woorden:” Pa ik ben hier hoor en ik ben met Emmy”.

Dat was onze eerste ganse nacht uit...en dat er gekust werd hoef ik er niet bij te vertellen hé

Commentaren

Tjonge... als je iets doet, dan ook maar meteen goed hè Emmy! hahahahahaaa!!
Ik had peentjes gezweten hoor...een hele nacht meteen weggebleven oh oh oh hahahahaa! En die vriendin, die aan haar vader stond te rammelen hahahahahaaaaaaa!! Oh oh...wat kan een mens toch dingen doen hè! Prachtig verhaal zeg! :-)))
Groetjessssssssssssssssss!

Gepost door: mizzD | 23-09-06

Reageren op dit commentaar

ik denk dat er vele zijn dat die dat zo geflikt hebben.
eerlijk ik ook dikwijls, tegen een vriendin zeggen van jij blijft hier slapen en ik bij jou.
En dan uren wegblijven, zalig.
Tof verhaal, groetjes.
xxxx

Gepost door: luky | 23-09-06

Reageren op dit commentaar

hihi wat een mens toch uitsteekt. Kzal morgen zeker aanwezig zijn :-))
Lieve groeten en tot morgen

Gepost door: liefje | 23-09-06

Reageren op dit commentaar

... mtz is voorbij, hoe het gebeurt is lees je nog op mtz of op mijn nieuwe blog. Maar ik kom hier langs om jou een zeer fijn weekend te wensen.
groetjes

Gepost door: annelien | 23-09-06

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.