02-07-06

Couleur café

Gisteren avond weer eens flink genoten op het festival. Ik kuierde eerst wel wat alleen rond want er stond een groot tv scherm en de voetbal liefhebbers konden zo ook naar de twee matchen kijken. Voor Brazilië-Frankrijk was het dan ook zwart van het volk. Het leek wel of de muziek daar nu bijkomst was.

Dorstig geworden gingen we op een bank iets drinken. Een bende jongelui nodigde ons uit een glaasje op de gezondheid van een jarige tussen hen te drinken. We waren in goede compagnie geraakt en als we niet op gepast hadden zouden we zeker dronken over het veld gelopen hebben.

Ik vond het er zo gezellig dat ik bedacht: "Als dat nu eens zo was in het dagelijkse leven". Iedereen, jong en oud, praten, zingen, springen en dansen en lachen met mekaar.

 Sommigen zullen nu wel denken dat het toch zo is. Ja in kleinere steden en dorpen gaat het er nog zo aan toe, maar hier niet in de grote stad!! Wij kennen meer duwen, trekken en scheldwoorden of zwartkijken naar mekaar. Ieder voor zichzelf...

Ik had een pasje voor drie dagen en vandaag hebben we geen zin meer ,we zijn moe en het is snikheet. Niemand kan er nog naar toe dus ga ik nu trachten mijn kaarten voor een prikje aan de hand te doen. Of anders zit er niets anders op om toch nog eens binnen te gaan.

Commentaren

:-) ben eindelijk weer op pad in blogland
je hebt je ook geamusserd lees ik
en idd tegenwoordig kan men dat niet meer
zo samen lachen en plezier maken he Emmy
nog een gezellige zondag verder
groetjes

Gepost door: Borriquito | 02-07-06

Reageren op dit commentaar

Gezellig en ja moest het zo maar altijd zijn.
Ik kom van de boerenbuiten en daar was dat nog zo maar hier in 't stad
gunnen ze elkaar geen blik waardig!
Nog een fijne zondag gewenst Emmy, en misschien toch nog even gaan!!!
Groetjes

Gepost door: Veerle | 02-07-06

Reageren op dit commentaar

Zonnige groetjes van Daisy Voor naar een festival te gaan is het vandaag wel veel te heet!

Gepost door: Daisy | 02-07-06

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.