15-04-06

Vervolg vorig berichtje

Ik verwijs hier niet naar het feit dat het vreemdelingen zouden geweest zijn! Ik wou alleen verwijzen naar het feit dat er hier niet genoeg gestraft wordt,voor eender welk feit. Kom maar eens naar Brussel lieve mensen, in een gewone buurt zoals ik woon!

Er zitten wel briefjes in de bus over boetes voor sluikstorten, de vuilbak te vroeg buiten, hondepoep, parabols op de voorgevels, en wat weet ik nog al!! Maar ze doen er toch niets aan. De zogezegde stadgardes lopen hier twee aan twee lekker te keuvelen over koetjes en kalfjes en trekken hun niets aan wat er op straat gebeurt.

Verleden week zag ik een bende jongeren hier in onze straat. Een van hen had een pistool in de hand, normaal voor jongeren van 16 à 17 jaar?(speelgoed?)

Een andere keer stond een jongen te bedelen voor het warenhuis waar ik boodschappen deed, in een goede bui gaf ik hem wat chocolade en bij het bewegen zie ik een mes tussen zijn broeksriem zitten normaal?

Wij hebben hier ook vriendelijke vreemdelingen hoor :-)

Als ik zou uiteenzetten hoe mijn familie in elkaar zit zouden jullie wel ogen open trekken!

Sorry, maar het kan niet meer op vandaag!

Nog een geluk dat ik geen glaasje op heb.

Commentaren

wat straffen inhoud heb je gelijk iets dat niet mag word je voor gestraft, Iedereen en maar goed ook.
ik kom dikwijls op de Zuid-markt zondags, en heel even waan ik me dan in een ander continent.Zoals Marokko waar ik al gereisd heb, maar iedereen gelijk voor de wet, zo moet het idd

Gepost door: kathy | 15-04-06

Reageren op dit commentaar

kom hier wonen emmy , veel rustiger:-) enhier spelen ze nog met knikkers:-)

Gepost door: willy | 15-04-06

Reageren op dit commentaar

*** je mag gerust je gedacht zeggen Emmy. Als we dat al niet meer mogen. Maar je hebt gelijk wij worden onmiddellijk verweten voor racist als we een opmerking maken. We maken toch ook opmerkingen over de autochtonen. Zoals Urbanus onlangs op Tv zei: ik heb vroeger veel gelachen met de kerk en de kristenen maar niemand heeft me ooit bedreigd!.....

Gepost door: magda | 15-04-06

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.