28-02-06

 

Na mijn avondwandeling in blogland wens ik jullie nu...

 Mijn design

Ik kreeg veel complimentjes met het huidige design, die eigenlijk voor carnaval bedoeld was, dus ga ik het nog een hele tijd laten staan. De warme kleur vind ik zelf ook heel mooi.

Vette dinsdag & Carnaval

In veel landen word een keer per jaar carnaval gevierd. Het feest duurt normaal van zaterdag t/m dinsdag en eindigt opAswoensdag.

Aswoensdag is de eerste dag van de Grote Vasten. De Grote Vasten is een tijd waarin je weinig eet en drinkt. De vaste tijd zijn de 40 dagen voor het paasfeest.

Carnaval is oorspronkelijk een lentefeest. De mensen vierden het omdat de koude winter voorbij was en de lente er weer aankwam. Ze vierden carnaval in de hoop dat het in de lente warmer en lichter zou worden. Nieuw leven in de natuur. Het woord "carnaval" komt van de naam: Carrus Navalis. Dat betekent scheepswagen, een boot op wielen dus. De boot op wielen werd gebruikt in optochten. Dat is nu nog steeds een traditie.

Het carnavals feest en vastentijd horen bij de Katholieke kerk.

Vandaag is het ook smoutebollendag .

27-02-06

Aan allen...

Sex helpt

Ja sex helpt je tellertje wel vooruit. Op een minimum van tijd kreeg ik 14 bezoekers. Vier waren voor mij en de rest... :-))

Sex hebben

Neen ik ga het hier niet over sex hebben. Alleen voor de lol even testen of er aan zo'n titel nu echt meer aandacht besteed wordt :-))

Kiekeboe!

Goede morgen en een heel fijne dag aan iedereen!

26-02-06

Avondgroet

Hopelijk hadden jullie een heel fijn weekend, zoals ik. Nu word het stilaan tijd voor...

Zwemmen?

In mijn berichtje van woensdag 14 februari zou ik gaan zwemmen (heel diep maar niet ver), maar daar kwam niets van. Nu is het grote moment aangekomen :-)) Ik ga straks in het water gaan ploeteren. Te weten dat het buiten zo koud is en aan het zwembad als in de zomer...

Fleurs verjaardag...

Ons Fleurtje is jarig vandaag!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 Volgende